tag:blogger.com,1999:blog-3754891149654432792.post1191681892770550396..comments2023-11-22T23:10:40.741+03:00Comments on Müge ve Hayat: ZEYTİNYAĞLI PATLICAN YEMEĞİAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/09470357053500511581noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3754891149654432792.post-24630641710612428382011-05-22T13:09:45.061+03:002011-05-22T13:09:45.061+03:00Tabi ki daha lezzetli olur bol domatesli. Eşim sağ...Tabi ki daha lezzetli olur bol domatesli. Eşim sağolsun "yemeğin salçalısı" diyenlerden olduğu için ben mutlaka salça da kullanıyorum. Öneri için teşekkürler...mügepolathttps://www.blogger.com/profile/08622822917201564375noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754891149654432792.post-12839301212694499022011-05-22T11:22:14.182+03:002011-05-22T11:22:14.182+03:00Salça yerine bol domates koyup suyu azaltırsan dah...Salça yerine bol domates koyup suyu azaltırsan daha lezzetli oluyor. Bu da nacizane bir öneri. Ellerine sağlık.Defne Soysalhttps://www.blogger.com/profile/12497551885993316870noreply@blogger.com