- 1/2 kg ıspanak
- 1/2 kg lor peyniri
- 2-3 tane kuru soğan
- 1 kaşık biber salçası
- 1 kaşık domates salçası
- 1 su bardağından biraz fazla zeytin yağı
- Tuz, karabiber
- Ispanakları iyice yıkayıp çok ince olmayacak şekilde doğruyoruz.
- Soğanları da aynı şekilde çok ince olmayacak şekilde doğrayıp ıspanaklarla karıştırıyoruz.
- İçine lor peyirini, biber ve domates salçasını, zeytin yağını, tuzunu ve karabiberini ekleyip iyice karıştırıyoruz.
- Mahalle fırınına yolluyoruz. Antep'te yaşamanın en güzel tarafı mahalle fırınları. Dar zamanda seni kurtarıyor. Mahalle fırınına gönderme imkanı olmayanlar artık hamur yoğurup kendileri de yapabilir. Afiyet olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder