Sayfalar

27 Kasım 2010 Cumartesi

ÜZÜMLÜ PARFE

Tarifi http://www.deryabaykal.com/ sitesinden aldım.
Yapılışı: 225 gr. yumuşatılmış labneyi, 1 buçuk su bardağı sütü, 1 paket vanilyalı pudingi, 1 buçuk su bardağı çırpılmış krem şantiyi hep birlikte mikserle çırpıyoruz. Üzüm tanelerini ve küçük parçalara kırdığımız kedidili bisküvileri  içine atıyoruz ve karıştırıyoruz. Normal petibör bisküvi de olabilir.Üzüm yerine muz, vişne, böğürtlen, ahududu, çilek, şeftali, kayısı, portakal, nar daolabilir. Bardaklara doldurup servis ediyoruz. Afiyet olsun..

1 yorum:

Yemekçinin Mekanı/Nazlı dedi ki...

Hımm olsada yesem:) Ellerine sağlık canım.