Sayfalar

24 Haziran 2011 Cuma

GİDEREK ANNEMLEŞİYORUM MUYUM ACABA?

Geçen gün yapışkanlı kağıtlardan almıştım mutlaka bir yerlerde kullanırım diyerekten. Ve kullandım.. Ayakkabı kutusunu, iç çamaşırı kutusunu, rulokat kutularını, çay tabağı kutularını, rondo kutusunu,şekerlik kutusunu atmamışım. Onları kapladım. Bakalım içlerine neler koyulacak? Giderek annemleşiyor muyum acaba? Anneme kızardım hiçbir şeyi atmıyor diye? Mutlaka ileride lazım olurmuş diye. Ben de onun gibi kutuları atmamışım. Çay tabağı kutularını bile atmamışım. Neyse... Gerçekten işe yaradı ama. :))

4 yorum:

tülin dedi ki...

Bütün kızların kaderidir,bir gün annelerine benzemek ;)

coco-jelly dedi ki...

gayet cici olmuşlar kullanırsın işte ıvır zıvır koyarsın içine eline sağlık tatlım öptüm:)

Aslısın dedi ki...

ya zaten işe yarıyor da ama valla ev çöp eve dönüyor sonra. annemin evde her gidişinde toplu atım yapıyorum, her dönüşte canıma okuyor:P

mügepolat dedi ki...

*tülin'e; doğru söylüyorsun bütün kızlar bir gün annelerine benzer, bazı konularda onlardan el almak da gerekir bence. :))
*coco jelly'e; kutuların içleri dolmaya başaldı, dikiş malzemelerimi, kurdalelerimi, takı aparatlarımı koydum. İyi oldu.:)
*aslısın'a; inşallah o aşamaya hiç ulaşmam.(çöp eve) Ben de Denizli'ye her gittiğimde bazı şeyleri atıyorum. Hatta annemin ben atmayım diye bazı şeyleri sakladığını fark ettim. :))