Sayfalar

7 Ocak 2011 Cuma

TEŞEKKÜRLER....

Sevgili "Leylak Dalı"nın başlatmış olduğu yeni yıl kartları etkinliğine katılmıştım. Blog sahibi arkadaşlarıma kendi hazırladığım kartları yolladım. Onları hazırlamak çok eğlenceliydi benim için. Ama yayınlayan arkadaşlardan görüyorum kartlarımın üzerindeki pullar hep düşmüş. :( Ama önemli olan yerlerini bulması. Umarım hepsi ulaşmıştır adreslerine. Belki hala postada olanlar vardır diye bekledim şimdiye kadar. ama teşekkür etmenin zamanı geldi diye düşünüyorum.
Lalenin Bahçesi, Hep Süslüydüm, Define Adası, Hüznün Tadı, Sanat Notları, İçimden Çağlayanlar, Lezzetli Somunlar, Bir Adam Bir Kadın, Nazpek, Düşlerin Rengi, Robots, Doodles And Orange Bubbles bloglarının saiplerine çok teşekkür ederim. Beni çok mutlu ettiniz arkadaşlarım...
Yalnız şimdi resmini yüklerken bir sorunla karşılaştım. Bir kart ulaştı elime. İçli dışlı bir kart bu. Dışında kırmızı zemin üzerine yılbaşı temalı kapı süsü var. İçine de yeşil bir kalemle bir şiir yazılmış. Arkadaşım ismi yazmış alta ama ben maalesef okuyamadım. Zarfında da ismini göremedim. Kendisine çok teşekkür ediyorum.

1 yorum:

hüznün tadı dedi ki...

Ben de güzel kartın ve CD için teşekkür ediyorum. Sevgiler...