Sayfalar

3 Nisan 2012 Salı

PİRAMİT PASTA

Malzemeler:

  • 1 paket petibör bisküvi
  • 1 paket çikolatalı puding
  • 2,5 su bardağı süt
  • 2 tane muz
  • Hindistan cevizi
Yapılışı:

  • Çikolatalı pudingi 2,5 su bardağı sütle pişiriyoruz.
  • Bir çay tepsisine yağlı kağıdı kesip üzerine seriyoruz.
  • Yağlı kağıdın üzerine pudingin 4'te 1'ini iyice yayıyoruz.
  • Pudingin üzerine de 1 sıra bisküvi sıralıyoruz. Bisküvilerin üzerine de çikolatalı pudingin bir kısmını yayıyoruz. Bu şekilde 3 sıra bisküviyi sıralayıp aralarına pudingi sürüyoruz. 3. büskivi sırasının üzerine de pudingi yayıyoruz.
  • Muzların kabuklarını soyup bütün olarak bisküvilerin ortasına yerleştiriyoruz.
  • Yağlı kağıt ile birlikte yan taraflardan kaldıyoruz. Üçgen piramit şekli veriyoruz. Buzluğa kaldırıp 2 saat bekletiyoruz.
  • Servis etmeden yarım saat önce çıkarıp yağlı kağıdı sıyırıyoruz, üzerine hindistan cevizi serpip servis ediyoruz. Afiyet olsun...
    

Hiç yorum yok: