Malzemeler:
- 1 paket petibör bisküvi
- 1 paket çikolatalı puding
- 2,5 su bardağı süt
- 2 tane muz
- Hindistan cevizi
Yapılışı:
- Çikolatalı pudingi 2,5 su bardağı sütle pişiriyoruz.
- Bir çay tepsisine yağlı kağıdı kesip üzerine seriyoruz.
- Yağlı kağıdın üzerine pudingin 4'te 1'ini iyice yayıyoruz.
- Pudingin üzerine de 1 sıra bisküvi sıralıyoruz. Bisküvilerin üzerine de çikolatalı pudingin bir kısmını yayıyoruz. Bu şekilde 3 sıra bisküviyi sıralayıp aralarına pudingi sürüyoruz. 3. büskivi sırasının üzerine de pudingi yayıyoruz.
- Muzların kabuklarını soyup bütün olarak bisküvilerin ortasına yerleştiriyoruz.
- Yağlı kağıt ile birlikte yan taraflardan kaldıyoruz. Üçgen piramit şekli veriyoruz. Buzluğa kaldırıp 2 saat bekletiyoruz.
- Servis etmeden yarım saat önce çıkarıp yağlı kağıdı sıyırıyoruz, üzerine hindistan cevizi serpip servis ediyoruz. Afiyet olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder